Az ismertséghez szerencse kell vagy szorgalom?

Befolyásolás… mindenkit érdekel ez a téma. Amellett, hogy sokan érdeklődnek, hogy hogyan lehet másokat befolyásolni, a világunkat áthatja az a kérdés, hogy ki kit befolyásol.

Valóban lehet az emberek véleményére hatni, gondolkodásukat formálni és itt csak az a kérdés hogy milyen szándék áll mögötte. Ha azért szeretnél hatni az emberekre, hogy valami jó irányba tereld az életüket, akkor kifejezetten fontos hogy megértsd és megtanuld ennek a művészetét. Amennyiben az embereket rossz irányba akarnád manipulálni, akkor ennek a cikknek az olvasását most hagyd abba.

Hogyan tudod elérni, hogy az emberek jobban hallgassanak rád vagy bízzanak jobban a brandedben?

Az emberi kapcsolataink egyik legfontosabb építőeleme a bizalom.

Gondolj bele, hogy a piacon te kitől vásárolsz szívesen? Attól, ahol mindig friss és jó ízű húst kaptál vagy egy új helyen, amiről fogalmad sincs még?

Ha mondjuk elmennél üzleti tanácsot kérni valakitől, hogyan döntenéd el, hogy kit választasz, kire fogsz hallgatni?

És te, ha vállalkozó vagy, hogyan tudod azt elérni, hogy a potenciális vásárlóid bízzanak benned, még ha soha semmit nem is vettek tőled?

Van egy általános elv az emberekben: amit sokan szeretnek, ismernek és követnek az nem lehet rossz. Az emberek szeretnek könnyű döntéseket hozni, és ha azt látják már sok ember előttük meghozta azt a döntést, akkor az a dolog rossz nem lehet. Az emberek nem hisznek a reklámoknak túlságosan, annak hisznek, hogy sokan használják-e elégedetten a dolgot vagy nem?

Ha szeretnél érvényesülni a mai világban és igazán sikeres lenni, akkor ismertté kell tenned magad minél szélesebb körben. Mondhatni minél szélesebb körben vagy ismert, az egyenes arányban áll a sikereiddel.

Miért?

Ha felépítesz egy nevet, ami az emberek szemében menő, akkor büszkék lesznek arra, hogy nálad jártak vagy nálad vásároltak. Ha elmennek az éttermedbe, kiposztolják a Facebookra, mert hozzád járni menő. Ha vesznek a virágcsokrodból, boldogan teszik ki az Instagramra, akár megjelölik a márkádat is, mert virágot venni nálad menő dolog.

Én úgy építettem fel a Danny Blue nevet, hogy tíz éve ebben az országban még nem ismerték azt a szót, hogy mentalista és az első tv-s szerepléseimnél még viccet űztek a nevemből is, hogy egy pornósztárra emlékeztet.

Mi történt az elmúlt 13 évben, hogy mára egy elismert és keresett előadó művész lettem? Csak jó szeleket kaptam a vitorlámba? Vagy szerencsés vagyok?

Egyik sem. Kemény munka és tudatos építkezés.

Pontos lépcsők vannak, amiket végigjártam és tudatosan építkeztem, hogy a nevemet ismertté tegyem.

Mik voltak ezek lépések?

 

Én már megcsináltam a saját karrieremben és sok cég is felkért tanácsadóként arra, hogy ismertté tegyék magukat.

Azért tartok most egy webináriumot, mert nagyon sokan meg akartátok tudni, hogy ezt hogyan lehet megcsinálni.

A webinárium első része arról fog szólni, hogyan kerülj bele az emberek fejébe.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan építs magadnak nevet úgy, hogy az emberek bízzanak benned és Tőled akarjanak vásárolni, akkor ez a webinárium Neked szól!

Ezen a linken tudsz jelentkezni, kattints! >>>

Danny Blue