Close-up

+36 20 952 7760

Állófogadást, koktélpartit szervez és szeretne valami igazán különleges meglepetést a résztvevőknek? Megnyitóra keres egy embereket interaktívan bevonó szórakoztató programot? Szívesen elkápráztatná közvetlen közelről meghívottjait céges rendezvényén?Döbbentse meg a világhírű és sármos mentalista, Danny Blue hihetetlen képességeivel az embereket és keltse életre a lehetetlent! Olyan élményt nyerhet szemtől szembe, amelytől nemcsak szóhoz nem fog jutni, de a lába is megremeg! Borzongás és misztikum – mindezt testközelben Magyarország elképesztő tehetségétől, aki meghódította az arab világot is, s a legexkluzívabb eseményekre is meghívást kapott!

 

Kipróbálná élőben a gondolatátvitelt? Átélné mindazokat a káprázatos produkciókat, amiket eddig csak a tv-ben vagy színpadon láthatott? Képes lehet-e Danny ad hoc módon megszólított szereplők döntéseit, gondolatait befolyásolni? Vagy akár Ön is át tudja adni érzéseit, emlékeit egy esetlegesen kiválasztott, a közelben álló embernek?

 

Vajon léteznek véletlenek, vagy Danny tényleg egy fenomenális gondolatolvasó? Humoros, közvetlen stílusa és 15 év előadói tapasztalata által tökéletes kiegészítője lesz bármely rendezvénynek, melyet sokáig nem fognak elfelejteni szereplői…
Intelligens szórakoztatást szeretne? Őrületes megdöbbenéseket? Ne keressen tovább! Meglepődik azon, hogy Danny már réges-régen tudta, hogy ITT ÉS MOST fog jelentkezni?
„Jelentkezem” gomb (az Ajánlatkérés helyett)

 

Akármeddig is csűrném-csavarnám, egy a lényeg: nem tudom, hogy csinálta.” – Németh Kristóf

AJÁNLATKÉRÉS