Gondolatolva-show

+36 20 952 7760

1133 Budapest

Visegrádi u. 93/c

Exkluzív showra vágyik egy világhírű előadóművésztől? Egész estés szórakoztató programot keres, mely lenyűgözően emlékezetes? Szédületes csapatépítő hétvégét szervez, de egyelőre ötlete sincs, mivel dobhatná fel az estét?A Föld egyik legtehetségesebb és legsármosabb mentalistája, aki több millió ember szeme láttára megállította, majd újraindította saját szívét, 2015-ben korlátozott számú rendezvényen mutatja be félelmetes, már-már az emberi agy számára is felfoghatatlan tehetségét. A természetes humorral, kimagasló intelligenciával rendelkező Danny Blue döbbenetes produkciói most az Ön számára is elérhetővé váltak!

 

Telepatikus képességekkel minden ember rendelkezik több-kevesebb mértékben, és át is élte már, csak esetleg nem tudatosult benne. Eljött az idő, hogy élőben is megtapasztalja az elme ámulatba ejtő hatalmát. Ön vajon hány százalékát használja ki? Kiket lehet a leginkább befolyásolni? Mitől tűnnek helyesnek a megérzéseink? Mit érzett az, akinek már olvastak a gondolataiban?

 

A kimondatlan tudás az egyének fejében, személyes tapasztalataikban rejtőzik. Vagy mindez csak érzékcsalódás? Bárki részese lehet a kísérleteknek és megbizonyosodhat a megmagyarázhatatlanról.

 

Megtanulható, hogyan használjuk rejtett képességeinket? Képesek vagyunk mindenre odafigyelni – érzéseinkre, gondolatainkra egyaránt? Lehetséges saját határaink átlépése?
Szeretné megtudni a válaszokat és lenyűgöző tapasztalatait egy fantasztikusan látványos, hihetetlenül interaktív rendezvényen másokkal is megosztani? Ma még van rá lehetősége!

AJÁNLATKÉRÉS