Mentalista show

+36 20 952 7760

Tanácstalanul áll a céges rendezvény előtt, hogy milyen programot válasszon dolgozóinak, ami valóban izgalmas lesz? Szeretne egy elképesztő produkcióval előrukkolni ügyfeleinek? Interaktív showra vágyik, amelyről még hetek múlva is ámuldozva beszélnek az emberek?Végre egy igazán frenetikus műsor a rendezvények világában, amely valóban hatást gyakorol a nézőkre! Egy produkció, ami a szemünk előtt játszik a megmagyarázhatatlannal… Káprázatos, megdöbbentő játék az elménkkel, a világhírű, lenyűgözően tehetséges Danny Blue mentalistával!Kevesen tudják, de az ember a magában rejlő tudatalatti képességével hatást gyakorol a környezetére. Danny ezt lehengerlő humorával, természetes sármjával és fantasztikus emberismeretével olyan felfoghatatlan mutatványokon keresztül közvetíti felénk, mely a végletekig fokozza a hangulatot, s amire évekkel később is emlékeznek a résztvevők.

 

Vajon Danny tényleg képes gondolatolvasásra? Vagy ez a legintelligensebb befolyásolási módszer a világon? Elképzelhető, hogy meg tudja jósolni a jövőt? Léteznek véletlenek vagy minden sorsszerű? Lehetséges, hogy Danny Blue az Ön még meg nem született döntéseit is ismeri? Vagy ami még ennél is hátborzongatóbb, lehet, hogy Ön is képes erre?

 

Szeretné próbára tenni Magyarország legtehetségesebb mentalistáját? Megtapasztalná személyesen is ennek a titokzatos, ősi tudásnak élményét, melyhez hasonlóra semmilyen más előadó művészet nem képes?
Meglepődik azon, hogy Danny már réges-régen tudta, hogy ITT ÉS MOST fog jelentkezni?
„Jelentkezem” gomb (az Ajánlatkérés helyett)

 

Arra gondolok, hogy valamiféle olyan erő is van, amiben én eddig ugyan nem hittem, de elképzelhető, hogy létezik.” – Nógrádi Gábor

AJÁNLATKÉRÉS