Pornósztárból mentalista

Pornósztár? Akkor most elmondom az egyik legnagyobb titkomat. Fiatal voltam és kellett a pénz…

Nem, nem valójában sosem voltam a pornóiparban, de a karrierem leges-legelején sokszor kaptam meg, hogy ez a Danny Blue név legfőképp egy pornószínészre illene.

Ekkor kellett szembesülnöm vele valójában honnan indulok. Az emberek szeretnek dolgokat dolgokhoz kötni, valami olyanhoz, amit már ismernek. Így el tudja magában helyezni az új dolgot, amit csak most ismer meg.

Mivel nem tudták semmihez kötni azt, hogy Danny Blue, ezért kötötték valamihez, amire emlékeztette őket.

Ma már, ha kimondják bárhol azt a nevet, hogy Danny Blue, akkor mindenki tudja, hogy egy mentalitásról van szó.

Több év kemény munkája kellett ahhoz, hogy az emberekben kialakuljon ez a kép. De hogyan? Csak megszokták volna?

Ha egy nevet szeretnél magadnak létrehozni, akkor ezt az elejétől kezdve tudatossággal kell felépítened. Valahol látnod kell a fejedben már azt a végcélt, azt a képet, ahol a neved x év múlva tartani fog. Ebbe az irányba kell dolgoznod és pontosan látnod kell magad előtt a célt.

Azt, hogy ezt az irányt hogyan szabjuk meg, hogyan alakítsuk ki, annak is megvan a pontos módszere, és ez is megérne egy külön cikket.

De most vizsgáljuk meg azt, hogyan éred el, hogy a neved ahhoz kössék, amihez te akarod.

Elmondom én, hogy csináltam. Megvolt a fejemben a pontos kép, hogy szeretnék egy olyan előadóművész lenni, aki főleg exkluzív helyeken lép fel és nemzetközi piacon is képes megállni a helyét. Azt is tudtam, hogy nem akarok olcsó lenni és tényleg egy olyan minőségi szórakozást szeretnék nyújtani az embereknek, ami örökre mély nyomot hagy bennük.

Ezért a karrierem építésének minden egyes lépésénél figyelembe vettem ezt. Nem vállaltam el mindent, csak azért, hogy legyen fellépés, nem mentem el minden műsorba csak azért, hogy halljanak rólam. Csak azokat a dolgokat vállaltam el, ami illett abba képbe, amit én a Danny Blue névhez elképzeltem. Tehát valamihez mindig pozícionáltam magam, helyezkedtem, hogy az emberek is el tudjanak helyezni.

Exkluzív fellépések, minőségi tévés szereplések, illetve minden megmozdulásomnál figyeltem arra, hogy a nevemhez méltóan jelenjek meg.

Évek kitartó munkájával sikerült felhozni a nevem, egy pornósztár szintjéről oda, hogy már nem kell, hogy bemutatkozzak.

Danny Blue

Hogyan tudod ezt te is használni a saját neved felépítésében? Danny személyesen elmondja Neked a következő webináriumán.

Danny most egy webinárium formájában szeretne választ adni arra, hogyan tudsz nevet építeni magadnak bármilyen iparágban is legyél vagy bármilyen célod is legyen. Mert a módszer mindenhol ugyanaz, ezeknek a tudatos lépéseknek sorrendje ugyanúgy működik más területeken is. Danny sok cégnek adott már tanácsot, akik azután fellendülést tapasztaltak, mert elkezdték használni ezeket a módszereket az ismertségük kiépítésére.

Ezen a linken tudsz csatlakozni a webináriumhoz

Danny