Street show

+36 20 952 7760

Szeretne egy olyan emlékezetes műsort, amellyel részese lehet a lehetetlen lehetségessé válásának? Olyan meghívottat keres rendezvényére, aki nemcsak szórakoztat, de exkluzív produkcióját eddig csak a televízióban láthatta? Szabadtéri rendezvényre vagy családi partira készül?Hihetetlen, ámulatba ejtő, közvetlen közelről átélhető mutatványok Danny Bluetól, a világ egyik legsármosabb, legintelligensebb mentalistájától! Sallangoktól mentes stílusa, könnyed humora biztosítja, hogy a legmegdöbbentőbb produkciói közben is kitűnően szórakoztat és igazán emlékezetessé tesz minden eseményt.Képes lehet Danny csupán a gondolataival tárgyak mozgatására? Vajon el tudja érni Önnél, hogy gondolatait egy harmadik ember is megismerje szavak nélkül? Szívesen megtapasztalná élőben, hogy a jövő megjósolható?

 

Zavarba ejtő, felfoghatatlan történések, tökéletes manipuláció és félelmetes emberismeret, amelyet most nem csak képernyőn figyelhet, hanem testközelben is átélhet! Lehetőség van arra is, hogy Danny stábbal érkezzen és a szédületes mutatványokról felvétel készüljön! Legyen saját epizódja Danny showjából!
Meglepődik azon, hogy Danny már réges-régen tudta, hogy ITT ÉS MOST fog jelentkezni?
„Jelentkezem” gomb (az Ajánlatkérés helyett)

 

A még meg nem született gondolataimban olvas. (…) Csak azt tudom mondani, nem tudom hogyan csinálta. Ez a fiú zseniális! Nem mint parafenomén, hanem mint mentalista.” – Vágó István

AJÁNLATKÉRÉS